Charlton & Jenrick Go Eco Adventurer 5 Outdoor kachel

Charlton & Jenrick Go Eco Adventurer 5 Outdoor kachel

Deze houtkachel van Charlton & Jenrick is perfect voor tenten, caravans, zomerhuizen en tuinhuisjes. Een warme open haard gecombineerd met het gemak van een kookplaat. Deze kachel heeft een groot raam waardoor je het vuurspel goed kunt beleven. Het is ook een milieuvriendelijke kachel met een rendement van 86%.

Energielabel

1.525,004.225,00

Direct Leverbaar

Charlton & Jenrick Go Eco Adventurer 5 Outdoor kachel

Deze buitenhaard zorgt voor dé ideale sfeer en warmtebron voor koele zomeravonden. Makkelijk in gebruik, ideaal voor tenten, caravans, tuinhuisjes en tuinhuisjes. Een warme open haard gecombineerd met het gemak van een kookplaat. Deze kachel heeft een groot raam waardoor je het vuurspel goed kunt zien. Het is ook een milieuvriendelijke kachel met een rendement tot ongeveer 86%. De warmte die uitgaat van een aangename vlam is heerlijk behaaglijk. Mooi design, mooie details en prestaties zullen altijd een glimlach op je gezicht toveren.

Met de Go Eco Adventurer 5 Outdoor

Blijf je lekker warm buiten. Het is droog en nog warm en het is fijn om buiten te zitten. Dat kan met de Go Eco Adventurer 5 Outdoor van Charlton Jenrick. Er zijn steeds meer soorten buitenhaarden. Van nostalgische designs tot ultradunne designs. Wij bieden een grote keuze aan haarden en kachels van diverse (internationale) topmerken. Wil je de mooiste modellen tegen de scherpste prijzen, dan moet je zeker bij de Haarlemse Schoorsteenveger zijn. Onze showroommedewerkers geven u altijd graag tips en advies over het model dat het beste bij uw situatie past.

Charlton & Jenrick Go Eco Adventurer 5 Outdoor voldoet aan de strengere Nederlandse wetgeving die op 1 januari 2020 is ingegaan en daarmee ook aan de Europese EcoDesign wetgeving die in 2022 van kracht gaat.

Energielabel
Rendement
86%

Gemiddelde CO emissie

0,06%
Fijnstof per kubieke meter
35mg

Milieuscores

Maximum fijnstof toegestaan

40mg

Extra informatie

Merk

Model

Outdoor, Vrijstaand

Extra opties

Aansluitstuk, Basis uitvoering, Houtvak, Opvangbak as en sintels, Opzetoven dichte deur of glazen deur, RVS veiligheidsreling, Startpijpdeel 100mm aansluiting rookkanaal, Volledig uitgevoerd, Vrijstaand hittewerend- en spatschild, Warmhoudplaat links of rechts

Vuurzicht

Voorzijde

Garantie

2 jaar

Opzetoven

Algemene kenmerken

Vermogen

4.5kW

Minimaal vermogen

3.4kW

Maximaal vermogen

5.3kW

Type warmte

Stralingswarmte

Energielabel

A+

Rendement

86%

Draaibaar

Keurmerk

CE

Hout opbergruimte

Technische Specificaties

Aansluiting

Achteraansluiting, Bovenaansluiting

Doorsnede aansluiting

127mm

Fijnstof per kubieke meter

35mg

Gemiddelde CO emissie

0,06%

Schoneruitsysteem

Luchttoevoeraansluiting

Fysieke eigenschappen

Afmetingen (B x D x H)

30 x 20 x 50.6 cm

Gewicht

45kg

Materiaal

Plaatstaal

Afwerking

Hittebestendige lak

Kleur

Grijs, Zwart

Weggewerkte aslade

© Copyright 2023 Haarlemse Schoorsteenveger - Webdesign and Development - Custom Wave
Call Now Button