Charlton & Jenrick Purevision Heritage 5kW

Charlton & Jenrick Purevision Heritage 5kW

Waar traditie samengaat met de nieuwste technologie voor sfeerkachels en haarden: De “Heritage” serie van Charlton & Jenrick is bijzonder omdat zij deze authentieke designhaard combineert met de nieuwste ECOdesign 2020/2022 technologie. Geniet dus van deze traditionele uitstraling met de beste en meest moderne verbrandingstechnieken.

Energielabel

2.095,00

Direct Leverbaar

Charlton & Jenrick Purevision Heritage 5kW

De houtkachels Charlton & Jenrick 

Het merk Charlton & Jenrick is opgericht in 1986 door twee de Engelsmannen Barry Charlton & Bill Jenrick. De (hout)kachels van dit merk vinden hun oorsprong in de Engelse stad Telford. Charlton & Jenrick ontwikkelt zeer efficiënte, innovatieve, milieuvriendelijke en aantrekkelijke houtkachels. De populairste modellen komen uit serie genaamd PureVision. Deze reeks bestaat uit een aantal vrijstaande kachels met als opties diverse sokkels en houtvakken. Onlangs hebben zij een serie met ronde houtkachels aan het assortiment toegevoegd.

Unieke technische eigenschappen Charlton & Jenrick Purevision Heritage houtkachel

  • Autenthieke stijl elegant design passend in ieder modern of klassiek interieur – De “Heritage” haarden zijn met de grootste zorg door top-stylisten ontworpen om hun traditionele uitstraling volledig tot zijn recht te laten komen in de meest denkbare verschillende interieurs.
  • Panoramisch glasvenster – De “Heritage” haarden geven een spectaculair “HD” zicht op de vlammen, een ontwerp eis die iedereen zich zou wensen om van de haard het meest attractieve middelpunt van het interieur te maken. Afhankelijk van persoonlijke smaak is er de optie om een keuze te maken tussen een getoogd- of strak recht aanzicht.
  • Gepatenteerd tertiair beluchtingssysteem – Net zoals de gehele Purevision collectie heeft de Heritage de nieuwste verbrandingstechnieken, lage uitstoot en hoge verbrandingsefficiëntie, dus een hoge warmte afgifte bij een laag verbruik van houtblokken.
  • Keuze in hoogte – Om aan de verschillende wensen van hoogte van de haard te kunnen voldoen, bieden wij een keuzemogelijkheid uit 3 verschillende hoogtes van de pootjes.
  • Bediening met luchtschuiven – Geniet van de uitmuntende luchtcirculatie, een krachtig vlammenspel en eenvoudig te regelen warmteafgifte met het intelligente automatische luchtregelingssysteem via de twee eenvoudig regelbare luchtschuiven.
  • Krachtige luchtreiniging – Dit garandeert een continue perfect helder zicht op het vlammenspel.
  • Hybride Prisma smoorklepsysteem – Dit is de nieuwste verbrandingstechniek die een optimale vermenging van de verbrandingsgassen met zuurstof regelt. Hierdoor wordt de laagst mogelijke uitstoot bij de hoogst mogelijke verbrandingsefficiëntie bereikt.
  • Optionele authentieke stijlkap – Deze “stijlkap” geeft de haard een authentiek uiterlijk en wordt veel gebruikt in grotere vertrekken of bij plaatsing in voormalige openhaardplaatsen.
  • Optioneel flexibele buitenluchtaansluiting – Met een rechtstreekse buitenluchtaansluiting hoeven er geen eventuele aparte ventilatoren in het vertrek geplaatst te worden.
  • Haard onderplaat – Alle vrijstaande modellen kunnen geplaatst worden op een 12mm dikke brandwerende onderplaat die 230mm voor de haard uitsteekt.

Charlton & Jenrick Purevision Heritage 5kW voldoet aan de strengere Nederlandse wetgeving die op 1 januari 2020 is ingegaan en daarmee ook aan de Europese EcoDesign wetgeving die in 2022 van kracht gaat.

Energielabel
Rendement
80%

Gemiddelde CO emissie

0,09%
Fijnstof per kubieke meter
40mg

Milieuscores

Extra informatie

Merk

Charlton & Jenrick

Model

Vrijstaand

Vuurzicht

Voorzijde

Garantie

2 jaar

Algemene kenmerken

Vermogen

5kW

Minimaal vermogen

2kW

Maximaal vermogen

5kW

Type warmte

Stralingswarmte

Energielabel

A+

Rendement

80%

Draaibaar

Keurmerk

CE

Hout opbergruimte

Technische Specificaties

Aansluiting

Achteraansluiting, Bovenaansluiting

Doorsnede aansluiting

127mm

Fijnstof per kubieke meter

40 mg

Gemiddelde CO emissie

0,09%

Schoneruitsysteem

Luchttoevoeraansluiting

Fysieke eigenschappen

Afmetingen (B x D x H)

42,9 x 34,3 x 56,6 cm

Gewicht

96kg

Materiaal

Plaatstaal

Afwerking

Hittebestendige lak

Kleur

Zwart

Weggewerkte aslade

© Copyright 2020 - Haarlemse Schoorsteenveger
Call Now Button